У Могилянці продовжуються студентські тренінги від корпорації "Артеріум"

 

Корпорація «Артеріум» продовжує цикл тренінгів для студентів НаУКМА з розвитку особистих якостей - «soft skills» та професійних знань - «hard skills».

 

 

Перший в цьому році тренінг "Ефективна комунікація" відбудеться у вівторок, 21 лютого з 15.00 до 18.00 в ауд.4-101.

Тренер - Євген Куджоян.

У березні-квітні плануються такі модулі:

«Вчимося не сперечатись. Аргументація»,

«Прийняття рішень»,

«Вчимося виступати публічно».

Вони дадуть можливість студентам-могилянцям оволодіти навичками, необхідними у побудові майбутньої кар’єри і подальшому житті.

 

Києво-Могилянська академія співпрацює з корпорацією «Артеріум» з 2015 року у трьох напрямах: окрім проведення тренінгів особистісного зростання, компанія фінансує проведення конкурсу наукових проектів для студентів магістерських програм «Хімія», «Біологія» й «Лабораторна діагностика» та надає підтримку кращим студентам бакалаврських програм «Хімія» та «Біологія».

НаУКМА глибоко вдячний корпорації «Артеріум» за таку вагому підтримку наших студентів.

 

Корпорація «Артеріум» — одна з провідних українських фармацевтичних компаній, яка працює за найвищими міжнародними стандартами якості. Створена у 2005 році, об'єднує добре відомі в Україні та за кордоном підприємства «Київмедпрепарат» (з 1846 р.) і «Галичфарм» (з 1911 р.).

Своєю місією команда "Артеріуму" вважає створення та виробництво якісних та ефективних ліків для забезпечення здорового, тривалого та більш ефективного життя. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна