Успіхи студентів Могилянки на Всеукраїнській Олімпіаді з теоретичної та прикладної психології

 

За підсумками ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Теоретична та прикладна психологія», що відбувся 4-7 квітня в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди, могилянські студенти психологи вибороли показові винагороди.

 

 

Олімпіада проводилася у три тури: теоретичний (тестовий), дослідницький (захист власних наукових проектів), прикладний (розробка програми дослідження нової проблеми).

Учасникам необхідно було проявити якість та глибину теоретичних знань, готовність застосовувати їх у психологічній практиці, творчі здібності у експериментуванні та розробці нових наукових проблем.

 

Курцева Анастасія (ФСНСТ, Психологія.) посіла друге місце у загальному змаганні бакалаврів, а також отримала перемогу у номінації «Молодий вчений».

Кодовбецький Віталій (ФСНСТ, Психологія.) здобув перемогу у номінації «Кращий експериментатор».

Викладачі доктор психологічних наук В.М.Чернобровкін та старший викладач О.В. Яковенко відзначені грамотами оргкомітету Олімпіади за високу якість наукових досліджень, проведених під їх керівництвом.

 

Учасники олімпіади Курцева Анастасія та Кодовбецький Віталій відзначають високий рівень проведення заходу, творчий характер завдань, об’єктивність і прозорість в оцінюванні робіт учасників, а також висловлюють вдячність факультету психології Переяслав-Хмельницького державного педагогічному університету імені Григорія Сковороди за організацію спільних студентських заходів і творчого спілкування майбутніх психологів.

 

Вітаємо могилянських психологів студентів та викладачів з їх досягненнями!  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна