Зустріч студентів ФЕН із заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Левом Парцхаладзе

05 жовтня, о 17-00, ауд. 6-201

 

У НаУКМА відбудеться зустріч студентів Факультету економічних наук із заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Левом Парцхаладзе.

 

 

Формат зустрічі – лекція і обговорення актуальних економічних проблем, тема: «Соціальний розвиток регіонів України і роль будівельної галузі».

 

Лев Парцхаладзе – заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, ініціатор реформ у будівельній та освітній галузі, а також у сфері адміністративних послуг. За його сприяння у вересні 2016 року у звичайній школі в селі Путрівка Київської області було реалізовано пілотний проект Нового Освітнього Простору #НОП. Завдяки проекту українські школи стають яскравим мотивуючим учбовим простором, у якому діти хочуть навчатися.

Лев Парцхаладзе є ініціатором створення сервісу "ГОТОВО!" (2016 р.) – сучасного центру адміністративних послуг, який швидко, якісно, у приємній атмосфері та з повагою до людей надає близько 200 адмінпослуг. У найближчих планах Парцхаладзе – розповсюдити досвід з впровадження НОП та створення сучасних сервісних центрів адміністративних послуг по всій Україні.

Також пан Лев планує реалізувати в регіонах низку важливих проектів для українських громадян: створити центри безпеки у об'єднаних територіальних громадах та сучасні медичниі амбулаторії у сільській місцевості.

 

Чекаємо охочих!  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна