Могилянка у рейтингу українських вишів за результатами вступної кампанії-2017

Перший рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії 2017 року укладений інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA».

 

Могилянка посіла:

- друге місце у рейтингу закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, зарахованих на бюджетну форму навчання (показник 188,18 бали) ;

- друге місце у рейтингу закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів, зарахованих на навчання за контрактом (показник 170, 05 бали).

 

До рейтингу включено 200 закладів вищої освіти, що мають найбільший показник "Середній бал ЗНО на контракт".

Конкурс на 1 бюджетне місце у НаУКМА склав 25, 50 чоловік на місце. За словами розробників, метою рейтингу є "ознайомлення широкого кола громадськості, майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та усіх зацікавлених осіб з відкритими даними вступної кампанії".

 

Перш за все, очевидно, цей рейтинг придасться випускникам 2018 року, які планують вступати до вишів цього року, оскільки "допоможе їм зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір навчального закладу для здобуття вищої освіти".

 

У рейтингу використані дані 2017 року, що отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти за договором з ДП "Інфоресурс".  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна