Могилянка розпочинає проект наставництва для студентів

 

З лютого 2018 року в університеті стартує пілотний етап програми менторства для студентів НаУКМА за участі випускників-наставників.

 

 

Дух Могилянки зберігається і передається з покоління в покоління могилянців - через спільні цінності, прагнення, бажання. Тому реалізація проекту наставництва є вкрай важливою для збереження та розвитку могилянських традицій і практик партнерства бізнесу та освіти. Адже менторство ― це набагато більше, ніж просто наставництво чи навчання. Це підтримка та заохочення максимально використати свій потенціал, щоб стати справжнім фахівцем та обрати вірний напрям свого професійного розвитку. А хто може краще в цьому допомогти молодшому колезі, ніж досвідчений могилянець?

 

Тому, якщо ви студент/ка КМА, хочете знайти ментора серед уже успішних випусників НаУКМА і розвиватись у своїй професійній сфері, - тоді вам до нас.

Якщо ви випускник/ця КМА, хочете вкласти свій час і енергію у розвиток молодих фахівців, студентів НаУКМА, - тоді вам теж до нас.

 

Приєднуйтесь, буде цікаво та корисно!

 

Проект діє за підтримки Центру кар’єри та працевлаштування студентів і випускників НаУКМА.

Координатор проекту - Ірина Тітаренко, старший викладач кафедри звэязків із громадськістю та випускниця НаУКМА (соціальна робота, 2012; менеджмент зв’язків із громадськістю, 2014), e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна