В період з 9 по 22 квітня проходить черговий етап онлайн-опитування студентів Могилянки щодо якості надання освітніх послуг

Дорогі могилянці!

 

В період з 9 по 22 квітня проходить черговий етап онлайн-опитування студентів Могилянки щодо якості надання освітніх послуг!

 

Підвищення якості викладання є спільною справою всіх могилянців, і опитування студентів щодо якості навчання  – один з ключових інструментів для цього.

 

Опитування має на меті вивчення стану навчального процесу, розвиток у НаУКМА сучасної культури забезпечення якості (як відомо, такі опитування на паперових носіях в університеті проводили, починаючи з 1990-х років), поширення позитивних новаторських практик, покращення всіх аспектів викладання, а також  усунення недоліків, у разі їх виявлення.

 

 

Результати минулого опитування (осінь 2017) було розіслано всім завідувачам кафедрами та деканам. Однак, їх можна буде застосовувати у повсякденній роботі лише у разі суттєвого збільшення кількості студентів, які беруть в ньому участь. Кращі викладачі за результатами опитування зможуть претендувати на заохочувальні гранти та відзнаки від партнерів, якщо такі відзнаки передбачені на певні факультети та кафедри. Але за умови, що в опитуванні візьме участь достатня для аналізу кількість студентів, хто слухав курси відповідних викладачів протягом 2017-2018 навчального року.

 

Дорогі викладачі,

звертаємося до вас із проханням виділити час (близько 10 хвилин) на останній чи передостанній парі Вашого курсу для надання можливості студентам пройти опитування за посиланням http://qa.ukma.edu.ua/

 

Дорогі студенти,

Для вас взяти участь в опитуванні – це чудова можливість дати зворотній зв’язок викладачу. Наприклад, подякувати за цікавий та насичений курс, дати конструктивні пропозиції щодо вдосконалення курсів, зазначити про недостатню кількість часу на пояснення теорії, відсутність рекомендаційно-тематичного плану (РТП) або, так званої, “методички” тощо.

 

Дорогі завідувачі кафедрами та декани,

Після завершення опитування (воно триватиме з 9 по 22 квітня) протягом місяця ви отримаєте доступ до системи опитування. Відповідно, завідувачі кафедрами зможуть ознайомитися із результатами опитування щодо своїх кафедр, декани – з результатами всіх кафедр свого факультету. Президент та віце-президент з навчальної роботи будуть мати доступ до результатів опитування всіх факультетів університету.

 

Ми просимо вас поширити інформацію про опитування серед викладачів та студентів ваших факультетів та кафедр, наголосивши на важливості цього інституційного проекту для розвитку нашого університету.

 

Звертаємо вашу увагу на особливості реєстрації студентів в системі, на яких слід наголосити.

Задля уникнення підробок, а також для полегшення вибору дисциплін (вони автоматично генеруються системою «Оптима») реєстрація передбачає введення даних :

  • номер студентського квитка та індивідуальний податковий номер (десять цифр)
  • номер студентського квитка та номер паспорту (шість цифр).

 

Той, хто зареєструвався під час минулого опитування, має можливість скористатися своїм логіном та паролем. У разі необхідності, для відновлення пароля треба перейти за посиланням «Вхід» та скористатися функцією «Відновити».

 

Відеоролик про опитування та звернення президента НаУКМА:

Fb: https://www.facebook.com/naukma/videos/1452483348214783/ 

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-zi1OkLEOls

 

Відповіді на популярні запитання (FAQ): https://goo.gl/C1yWDL

 

Отримані дані - це надійний початок для створення загальноуніверситетського рейтингу викладачів, реального покращення організації навчального процесу, заохочення викладачів до вдосконалення своїх курсів. Для якісного результату потрібно зібрати якнайбільше відповідей, а це залежить саме від популяризації опитування та участі в ньому більшої кількості студентів Могилянки!

 

У разі виникнення питань та для отримання додаткової інформації, просимо звертатись до Центру забезпечення якості освіти:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , вн. тел 106

 

Дякуємо за розуміння та співпрацю

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна