Рейтинг вишів DOU 2018: Могилянка знову в лідерах

 

Спільнота програмістів - DOU щорічно складає рейтинг українських вищих навчальних закладів. Рейтинг ЗВО у 2018 році не зазнав значних змін порівняно з 2016-17 роками.

 

Третій рік поспіль лідером за оцінками своїх студентів та випускників залишається НаУКМА: готовність рекомендувати цей заклад оцінюється у 8,9 бала з 10.

 

Що стосується окремих аспектів роботи університету, то переважна більшість з них теж оцінені вище середнього. Випускники, очевидно, пишаються своїм університетом: престижність цього закладу оцінена вище за всі інші університети (8,5 бала з 10). Крім того, випускники та студенти НаУКМА частіше за інших вважають, що роботодавці цінують їх диплом” зазначається на порталі. Навчальний процес є сильною стороною університету: студенти вивчають більше різноманітних ІТ-технологій, ніж в більшості інших університетів (5,7 при середній кількості 3,8). Частіше за інші університети НаУКМА залучає ІТ-фахівців до викладання (це вказали 78% респондентів, при середньому показнику 41%).

 

Також університет отримує допомогу від ІТ-компаній в облаштуванні навчального простору (66% при середньому показнику 34%). Що ж стосується корупції, то тут один з найнижчих її показників (особисто стикалися 2%, при середньому показнику 33%) та один з найвищих показників нетерпимості до плагіату (6,3 бала з 10 при середньому показнику 4,9).

 

Джерело інформації. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна