Автори могилянських рукотворів отримали відзнаки

 

19 червня 2018 року відбулось урочисте вручення гранту «Мультиплікатор щастя», заснованого у 2013 році випускником факультету економічних наук Олексієм Цебро.

 

За умовами грантодавця винагорода надається на конкурсних засадах найкращим рукотворам, які роблять творця та всіх оточуючих щасливими.

З метою визначення переможців гранту «Мільтиплікатор щастя» з 21 травня у Музеї НаУКМА тривала вже четверта щорічна виставка «Могилянські рукотвори - 2018». Свої роботи на виставку могли подавати всі охочі могилянці: студенти, співробітники, випускники НаУКМА, а також члени їхніх родин.

Цьогоріч на виставці представлено 114 робіт 34 членів творчої могилянської родини. На виставці експонувалися роботи різних жанрів і різних технік виготовлення (традиційна українська вишивка, писанкарство, авторська лялька, вишивка бісером, ювелірні прикраси з бісеру та каменю, в’язання спицями та гачком, шиття, валяння, керамічні поливані вироби, розпис фарбами, олійний живопис, графіка, квілінг, художня фотографія тощо). Під час роботи виставки всі відвідувачі запрошувалися до голосування.

 

Найбільше голосів відвідувачів отримали рукотвори наступних учасників виставки, котрі стали лауреатами та посіли відповідно перші три місця:

1. Надія Костюченко (152 голоса)

2. Катерина Каюн (91 голос)

3. Світлана Кохно (59 голосів)

 

Переможці конкурсу отримали дипломи переможців та грошові винагороди, а всі учасники виставки отримали сертифікати учасників і також заохочувальні грошові винагороди, квіти і надихаючі слова подяки від засновника гранту «Мультиплікатор щастя» Олексія Цебра.

На закритті виставки з пісенними привітаннями виступив хоровий колектив «Криниця» (художній керівник Валентина Команчук).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців і всіх учасників виставки «Могилянські рукотвори-2018» та дякуємо їм і засновнику гранту «Мультиплікатор щастя» Олексію Цеброві за чудові роботи, прекрасні емоції добра і щастя, якими вони обдаровували майже протягом місяця всіх відвідувачів виставки!

Сторінка виставки у Facebook 

 

Більше фото - за посиланням 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна