Вітаємо на посаді керівниці відділу стратегічного розвитку НаУКМА Валерію Казадарову

 

Києво-Могилянська академія вітає нову керівницю відділу стратегічного розвитку Валерію Казадарову.

 

Пані Валерія – успішна підприємиця, має практичний досвід у галузі HR, розвитку бізнесу, маркетингу, стратегічного аналізу та планування у низці міжнародних компаній.

Валерія Казадарова працювала у USAID, Western NIS Enterprise Fund, Baker & McKenzie, Kelly Services, Global Restaurant Group (представляє бренд KFC в Україні). Також пані Валерія – засновниця компанії із забезпечення персоналом «Таланти для бізнесу». Останні роки відігравала активну участь у розбудові Могилянки, ініціювавши та організувавши два важливих для Могилянки проекти: «Профі+» для студентів  та викладачів, Конференцію викладачів НаУКМА, брала участь у розробці концепції професійного розвитку викладачів НаУКМА.

Комплексний проект «Профі+» спрямований на здобуття студентами в процесі навчання вмінь та навичок, важливих для успішного працевлаштування.

Пані Валерія – випускниця Києво-Могилянської академії (МП-1999, політологія), КНУ ім. Шевченка (спеціаліст-1999, історія), Міжнародного інституту менеджменту (2004-2005, MBA).

 

Вітаємо!  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна