Бібліотека «Всесвіту» - в Могилянці

В дарунок НаУКМА передано понад 1000 книжок та часописів

 

Як ми повідомляли раніше, редакція журналу «Всесвіт», на жаль, залишає приміщення на вул.Грушевського, і переїздить у значно менше.

З огляду на давню співпрацю між НаУКМА та журналом, редакція вирішила передати до Могилянської книгозбірні (вже не вперше) значну частину своєї бібліотеки: цього разу отримуємо в дарунок понад тисячу книжок та часописів. Журнал «Всесвіт» за майже 100-літню історію свого існування став невід’ємною частиною українського інтелектуального простору. Не одне покоління думаючих людей виросло, читаючи «Всесвіт», журнал сформував навколо себе цілу перекладознавчу школу.

Могилянська книгозбірня має за честь отримати в дар «всесвітівське» зібрання книг та часописів. Обіцяємо забезпечити достойне збереження і зберігання цих видань та комфортний доступ до них читачів. На титульних сторінках видань будуть розміщені написи «Дарунок редакції журналу «Всесвіт». Видання будуть опрацьовані, долучені до фонду та доступні для пошуку (в тому числі і за полем «Дарувальник - Редакція журналу «Всесвіт») і замовлення в нашому електронному каталозі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна