28 серпня завершила свою роботу Робоча група по створенню Законопроекту “Про вищу освіту”

Могилянські експерти відіграли значну роль у створенні підсумкового документу

Робоча група, очолювана ректором Київської політехніки академіком Михайлом Згуровським, плідно працювала з початку 2012 року і нарешті передала до Уряду текст Законопроекту. Могилянські експерти, насамперед - Андрій Мелешевич, Михайло Винницький, Володимир Моренець, Людмила Дяченко, Інна Совсун, представники наших фінансових служб відіграли значну роль у створенні підсумкового документу, який спирається на нашу концепцію університетської автономії.

У цій роботі також взяли участь інші представники академічного середовища, лідери студентських організацій, представники профспілок, Національної Академії Наук, Академії Педагогічних Наук, міністерств і відомств тощо. Надзвичайно важливою також є атмосфера взаємної довіри та поваги, на яку спиралися представники Києво-Могилянської Академії та Київської Політехніки.

Ми вдячні нашим колегам за прекрасні умови для роботи та їхній професіоналізм. Вважаємо приклад нашої Робочої групи найкращим проявом активності громадянського суспільства в Україні.

Головні тексти можна знайти у Персональному журналі Сергія Квіта:

Законопроект Про вищу освіту,

Перехідні положення,

Зміни до Податкового кодексу України,

Зміни до Митного кодексу України.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна