Міжнародна конференція «Готовність України виконувати обов’язки в рамках асоціації з Європейським Союзом в сферах зближення законодавства, верховенства права і захисту прав людини»

8-9 жовтня, КМЦ НаУКМА

Центр ім. Жана Моне з європейських студій при НаУКМА за підтримки Програми Жана Моне організує міжнародну конференцію (за участю провідних європейських і українських експертів).

 

Основні теми для обговорення під час міжнародної конференції:

окреслення перспектив і правових наслідків асоціативних відносин України з ЄС;

аналіз відповідного досвіду країн Центральної та Східної Європи на шляху до набуття членства в ЄС;

визначення викликів, які можуть постати перед Україною у зв'язку із виникненням (або встановленням) асоціативних відносин з ЄС;

обговорення сучасного стану досягнень України у сферах зближення законодавства, забезпечення верховенства права і захисту прав людини.

 

Робочі мови міжнародної конференції: українська та англійська (переклад не забезпечується).

 

До участі в міжнародній конференції запрошуються науковці, викладачі, аналітики, експерти, представники владних структур, міжнародних та громадських організацій, аспіранти, студенти.

 

Участь у міжнародній конференції безкоштовна.

Для участі в міжнародній конференції просимо зареєструватись до 5 жовтня 2012 року (включно), надіславши повідомлення на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (з позначкою теми листа: конференція Жана Моне 8-9 жовтня) або за тел: (044) 425 60 73 (Людмила Василівна Косенко).

Анонс і повна програма.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна