У НаУКМА триває міжнародний екологічний проект

 

З 15 липня цього року Українським екологічним клубом «Зелена Хвиля» разом з Центром збереження біорізноманіття при НаУКМА та Центром із збереження біорізноманіття й охорони природи при Американському музеї природничої історії (Нью-Йорк, США) впроваджується міжнародний науково-освітній проект «Нарощування потенціалу для збереження біорізноманіття в Україні: створення мережі та підвищення рівня освіти».

В рамках цього проекту формується українська Мережа викладачів і практиків із збереження біорізноманіття, як частина Міжнародної мережі викладачів і практиків із збереження біорізноманіття, що має на меті професійний розвиток спеціалістів у цій галузі, а саме викладачів вищих навчальних закладів та співробітників природоохоронних територій.

Другим етапом проекту є адаптація та розповсюдження пакету методичних і навчальних матеріалів у галузі збереження біорізноманіття для магістрів та бакалаврів вищих навчальних закладів, персоналу природоохоронних територій, а також представників бізнес сектора.

Зараз в рамках проекту відбувається Конкурс кейсів, в якому можна взяти участь до 25 грудня.

Крім того, організатори проекту запрошують приєднатися до Мережі викладачів і практиків.

 

Детальніше про проект можна дізнатися на сайті cоnservation.in.ua.

Координатора проекту – Олена Тарасова, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тел. 063 238 83 41

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна