Другий Щорічний Конкурс на здобуття гранту Пропам’ятного Фонду імені Олександра Дмитріва

Його оголошує Міжнародний Благодійний Фонд Відродження КМА

 

Конкурс оголошується на здобуття гранту Пропам’ятного Фонду імені Олександра Дмитріва для підтримки музичних та театральних колективів або окремих виконавців з НаУКМА, а також проведення наукових, освітніх, соціокультурних чи мистецьких заходів та акцій, спрямованих на популяризацію музики та/або сценічного мистецтва, різних жанрів та стилів, музичних інструментів, або виконавської майстерності.

 

Загальний розмір гранту в 2013 р. - 17 500 грн. (за рішенням Комісії може бути розділений на кількох аплікантів).

 

Заявку на отримання гранту з детальним обґрунтуванням проекту надсилати до 17-ї год. 01 березня 2013 р. на адресу Комітету ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

 

Пропам’ятний Фонд Олександра Дмитріва, засновано в 2010 р. з коштів Юлії Дмитрів та за сприяння Києво-Могилянської Фундації в Америці на вшанування пам’яті Олександра Дмитріва (1935-2010), видатного музиканта та композитора.

Народжений в Україні, з часів Другої Світової Війни проживав у Аргентині, а з 1950-х років – в США (Глендейл, Каліфорнія).

 

Пережцями Першого конкурсу стали проекти:

1.Придбання інструментів для Ансамблю старовинної музики НаУКМА (1900 грн.). Керівник проекту, художний керівник ансамблю старовинної музики Трегуб Тетяна Адамівна.

2. Сукупність проектів від Народної хорової капели "Почайна" НаУКМА (14 100 грн.). Керівник проекту, художній керівник капели Жигун Олександр Іванович.

 





© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна