Акція Сергія Баловіна "Навколо світу за портрети"

22 лютого, о 16.00 у галереї мистецтв ім. Олени Замостян НаУКМА

 

В ході дійства Сергій Баловін, художник, блогер, відомий жж-персонаж малюватиме портрети бажаючих в обмін на смачні українські страви.

Також можна буде поспілкуватися, сфотографуватися та дізнатися, яким чином він подорожує без грошей. З собою можна принести їжу, приготовану своїми руками чи куплену в магазині, таку, що можна спожити на місці чи взяти в дорогу, окрім солодкого (тортів, цукерок, шоколадок тощо).

 

У лютому 2013 року Баловін відправився в кругосвітню подорож і має намір об'їхати світ абсолютно без грошей, розплачуючись портретами за їжу, дорожні витрати і дах над головою.

"Натуральний обмін" вже приніс художнику славу в Китаї і Росії, в 2011 році проект був номінований на премію Сергія Курьохіна.

У числі тих, хто вже "обмінявся" з художником, чимало і відомих людей, серед яких - зірка рунету Артемій Лебєдєв, блогер-мандрівник Сергій Доля, легенда автостопу Антон Кротов, телеведучий Андрій Понкратов, міністр економіки Швейцарії Йоханн Ніклаус Шнайдер-Амманн.

Сергій говорить, що: "Мій проект не про те, що я проти грошей. Швидше про те, що можна обійтися і без них. І про те, що існує дещо важливе, що не можна купити. Але те, що доступне кожному".

Сайт проекту

Вхід вільний.

Щоб довго не чекати своєї черги – передзвоніть, будь ласка, наперед за тел. +380 (66) 217 82 12 і підтвердіть свою участь і час приходу (з 16:00 до 19:00).

 

Початок о 16:00 за адресою:

вул. Іллінська, 9; метро "Контрактова площа".

Деталі за тел.: +380 (66) 217 82 12, Марина.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна