Конференція Міжнародної Водної Асоціації

Її співорганізатором є НаУКМА

 

З 26 по 28 червня у Києві відбудеться 5-та Східно-Європейська конференція «Досвід та Молодість у вирішенні водних проблем».

Це чудова нагода для налагодження ділових зв'язків з професіоналами у сфері управління водними ресурсами з різних країн світу і різних наукових областей.

У попередніх конференціях: Мінськ - 2009 р., Москва - 2010 р., Алмати - 2011 р. і Санкт- Петербург - 2012 р. взяли активну участь представники понад 40 країн СНД та Східної Європи.

Вперше міжнародна конференція такого рівня під егідою Міжнародної Водної Асоціації (IWA) проводиться в Україні і серед її організаторів ключове місце займає Національній університет «Києво-Могилянська академія». Цей факт є беззаперечним міжнародним визнанням лідерської позиції, яку цілком заслужено посідає Центр мембранних досліджень НаУКМА у колі фахівців, що займаються проблемами водоочищення та водовідведення.

Наукові та прикладні результати дослідників Центру, серед яких викладачі, аспіранти та студенти кафедри хімії, добре відомі як в Україні, так і за її межами.

Конференція представляє учасникам шанс зустрітися з колегами з усього світу для обміну знаннями та досвідом, познайомитися з новими ідеями та шляхами вирішення проблем. Це надзвичайно важливо, оскільки всім стало зрозуміло, що питання, пов'язані з водними ресурсами, не можуть вирішуватися окремо, у відсутності взаємозв'язку з соціальною, економічною, політичною та іншими сферами повсякденного життя. Сучасний стан речей і досвід минулих років показують, що для розв’язання проблем у сфері управління водними ресурсами, треба обов’язково брати до уваги інші фактори. Такий підхід передбачає необхідність тісної співпраці між фахівцями різних галузей для досягнення стійкого поліпшення стану водних ресурсів. Розширення та активізація міжнародного співробітництва у Східній Європі відкрило нові можливості для співпраці молодих фахівців в галузі водних ресурсів.

 

Тематика конференції:

Сучасні технології у водопостачанні, водовідведенні та обробки осадів.

Оборотне водовикористання, зелена енергія.

Управління водними ресурсами.

 

Учасники - молоді вчені та фахівці, студенти та аспіранти.

Мова конференції - російська та англійська (синхронний переклад).

Основні дати

Подача короткої версії публікації: до 15 березня 2013

Повідомлення про прийняття публікації: до 1 квітня 2013

Подача повної версії публікації: до 1 травня 2013

Реєстрація: до 1 травня 2013

 

Місце проведення 26-28 червня 2013 р. Готель «Прем’єр Палац», Київ, Україна.

Контактна особа:

Поліна Вакулюк, заступник голови організаційного комітету. IWA YWP Eastern Europe,   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

З детальнішою інформацією про конференцію можна ознайомитися тут .

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна