Публічна лекція Мічіо Каку на тему «Фізика майбутнього»

27 травня, 13.30, Актова зала КМЦ НаУКМА

 

Він може бачити наше майбутнє на сто років вперед.

Він знає все про всесвіт, про час і зміни, які чекають на нас.

Його слухають та читають мільйони людей на землі.

Він – це Мічіо Каку.

І він вперше буде в Україні.

 

В понеділок, 27 травня, в рамках проекту «Публічні лекції Фонду Віктора Пінчука», Мічіо Каку (Michio Kaku), відомий фізик, автор низки науково-популярних бестселерів, активний популяризатор науки та ведучий наукових програм на каналах Discovery, BBC, Science Channel прочитає для української молоді лекцію на тему «Фізика майбутнього», в якій розкриє своє бачення розвитку майбутнього нашого суспільства.

 

Фонд Віктора Пінчука запрошує вас на лекцію доктора Мічіо Каку, одного з авторів теорії струн та відомого футуролога, який поділиться з українською молоддю прогнозами на майбутнє у різних сферах науки та медицини, а також розповість про те, як надалі технічний прогрес впливатиме на суспільство.

Мета кожної його книги, публікації чи виступу – донести до аудиторії складні наукові теорії та закони всесвіту доступною та цікавою мовою.

Лекція «Фізика майбутнього» буде основана на останній однойменній книзі доктора Каку, в якій автор представив своє приголомшливе та провокаційне бачення майбутнього.

 

Місце проведення лекції:

Культурно-мистецький центр Національного університету «Києво-Могилянська Академія», Актова зала, 3 поверх, (вул. Іллінська, 9).

Початок лекції о 13:30.

Реєстрація на подію відкрита на сторінці Victor Pinchuk Foundation у Facebook.

Для реєстрації натисніть кнопку «Йду» («Join») на стіні події.

Офіційний сайт доктора Мічіо Каку.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна