У НаУКМА обговорять перспективи Європейських студій

5 червня, 18.00, аудиторія 100, 4 корпус

Німеччина та Європейський Союз не тільки належать до найважливіших торговельних партнерів України, але й відіграють важливу політичну роль у зовнішніх відносинах та майбутньому України.

5 червня о 18 год. у НаУКМА відбудеться зустріч, присвячена обговоренню розвитку Європейських студій в Україні, Німеччині та інших західноєвропейських країнах.

На зустрічі також плануються презентація маґістерської програми «Німецькі та Європейські студії» та обговорення можливостей працевлаштування після її закінчення.

Спікери зустрічі:

Рафаель Бірман, професор міжнародних відносин, директор Інституту політичних наук Єнського університету ім. Ф Шиллера;

Олександр Дем'янчук, завідувач кафедри політології НаУКМА;

Сергій Кисельов, доцент кафедри політології, керівник маґістерської програми з політології НаУКМА;

Андреас Умланд, доцент кафедри політології НаУКМА;

Якоб Мішке, координатор маґістерської програми «Німецькі та Європейські Студії» НаУКМА.

 

Запрошуємо усіх охочих.

Мова виступів: англійська.

 

Магістерська програма «Німецькі та європейські студії» передбачає науковий аналіз політичних, правових та економічних взаємозв'язків у Німеччині, ЄС та їхньої діяльності на міжнародній арені.

З метою підготовки фахівців у цій сфері університет імені Фрідріха Шиллера в м. Єна спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська академія» розробили магістерську програму «Німецькі та європейські студії», яка була відкрита у 2007 році.

Програма розрахована на 2 роки.

Під час першого року навчання студенти навчаються в НаУКМА, викладання на 50% проводиться німецькою мовою. Окрім курсів з політології, у програму включені курси з англійської та німецької мов.

Детальна інформація на сайті: http://www.des.uni-jena.de

Контакти координатора програми: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна