Відбувся восьмий конкурс на ґрант Андрія Сивоконя

"ЗА НАЙКРАЩИЙ ПРОЕКТ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ НА РОЗВИТОК НаУКМА"

 

Мета конкурсу – заохочувати ґрантову діяльність викладачів та студентів, а також структурних підрозділів Національного університету "Києво-Могилянська академія", та активізувати залучення коштів на розвиток університету.

 

11 жовтня 2013 року конкурсна комісія розглянула презентацію 5 проектів.

Learning Economics with Dynamic Modeling (Вивчення економіки за допомогою динамічного моделювання) Презентувала проф. Ірина Лук’яненко, завідувач кафедри фінансів НаУКМА, керівник проекту. Проект передбачає впровадження курсів з динамічного моделювання економічних процесів у освітні програми через відповідну підготовку викладачів, тренінги від гостьових лекторів та розробку системи підтримки он-лайн.

Consortium Agreement for the Erasmus Mundus Masters Course. International Masters in Russian, Central and East European Studies (Міжнародна магістерська програма з російських, центрально- та східноєвропейських студій) презентувала Анна Осипчук, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології НаУКМА, керівник проекту. Проект передбачає створення спільної дворічної магістерської програми, що сприятиме поглибленню співпраці НаУКМА з низкою університетів – учасників консорціуму (навчання українських студентів у закордонних ВНЗ та навчання студентів-іноземців у НаУКМА).

Представництво НаУКМА на Міжнародному студентському конкурсі з комерційної медіації при Міжнародній торговій палаті в Парижі презентувала Діана Проценко, старший викладач кафедри міжнародного права та спеціальних правових наук НаУКМА, керівник проекту. Проект полягає в підготовці студентів-учасників до змагання медіаторів при Міжнародній торговій палаті в Парижі. Студентів ознайомлюють на практиці з позасудовими засобами вирішення спорів, зокрема комерційних, тренують навички підготовки до переговорів.

Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи» презентував Василь Назарук, старший викладач Школи соціальної роботи НаУКМА, керівник проекту. Проект передбачає створення бази даних соціальних підприємств України та можливості доступу до неї через відповідний веб-портал задля підтримки та популяризації соціального підприємництва в Україні, а також проведення всеукраїнського Форуму соціальних підприємців задля обміну досвідом.

Центр академічної якості ім. Жана Моне з європейських студій в НаУКМА презентував Роман Петров, кандидат юридичних наук, PhD, доцент кафедри галузевих правових наук, керівник проекту. Проект передбачає розробку і викладання високоякісних курсів з європейських студій українською і англійською мовами для студентів бакалаврського і магістерського рівнів навчання, а також на проведення наукових і освітніх заходів на базі НаУКМА. Передбачається, що результатом проекту буде створення міждисциплінарної сертифікатної програми з європейських студій в НаУКМА.

 

За результатами голосування, переможцем став проект Learning Economics with Dynamic Modeling (Вивчення економіки за допомогою динамічного моделювання), керівник – Ірина Григорівна Лук’яненко!

 

Друге місце посів проект Представництво НаУКМА на Міжнародному студентському конкурсі з комерційної медіації при Міжнародній торговій палаті в Парижі, керівник – Діана Проценко.

 

Третє місце – проект Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», керівник – Василь Назарук.

 

Традиційно, результати конкурсу оголосив грантодавець, випускник НаУКМА Андрій Сивоконь під час офіційної частини святкування Дня Академії 15 жовтня.

 

Вітаємо переможця та дякуємо меценату за вагому підтримку університетських ініціатив!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна