privat

Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 85

Факультет правничих наук

Міжнародний науково-практичний семінар «Набрання чинності Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Перші виклики на майбутнє»

Кафедра міжнародного права і спеціальних правових наук НаУКМА, Центр ім. Жана Моне з європейських студій НаУКМА за підтримки проекту Association4U

в рамках Днів науки НаУКМА

організовує міжнародний науково-практичний семінар

«Набрання чинності Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Перші висновки та виклики на майбутнє»

30 січня 2017 р., 09.30 - 12.00

Національний університет «Києво-Могилянська академія», м. Київ

(місце проведення заходу - Культурно-мистецький центр НаУКМА, вул. Іллінська, 9)

На науково-практичному семінарі буде обговорено вплив голландського референдуму, Brexit і майбутніх виборів в деяких державах-членах ЄС на ефективне застосування Угоди про асоціацію в Україні.

 

Питання для обговорення:

• Що таке тимчасове застосування Угоди про асоціацію та як довго це може тривати?

• Які правові наслідки для Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, якщо голландський парламент відмовиться її ратифікувати в 2017 році?

• Як Brexit може вплинути на ратифікацію і застосування Угоди про асоціацію між Україною і ЄС в короткостроковій і довгостроковій перспективах?

• Який потенційний вплив майбутніх виборів в деяких державах-членах ЄС на ефективне застосування Угоди про асоціацію між Україною і ЄС?

• Які правові механізми перегляду та внесення поправок до Угоди про асоціацію між Україною і ЄС?

• Які правові особливості територіального застосування Угоди про асоціацію між Україною і ЄС?

Доповідачі: проф. Роман Петров (Національний університет «Києво-Могилянська академія»); проф. Віктор Mуравйов (Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка) (tbc); проф. Адам Лазовський (Вестмінстерський університет, Великобританія); проф. Пітер Ван Елсувеге (Гентський університет, Бельгія) (скайпом); д-р Штефан Лоренцмейєр (Університет Аугсбурга, Німеччина) (скайпом); представник Міністерства закордонних справ України, представник Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

 

Мови: англійська, українська.

Запрошуються усі охочі. Прохання зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/3Jph4dvcXBXffJTu1. Детальніша інформація за посиланням http://jmce.ukma.kiev.ua/activities

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна