Форум з верховенства права

 

 

 

forum law

 

plashka forum eng

 

Скачати умови участі у Форумі

 

Rules of the Forum - download

 

УМОВИ УЧАСТІ У ФОРУМІ

«ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА ТА МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ»

10–11 червня 2016 р.

Національний університет «Києво-Могилянська академія»

м. Київ, вул. Григорія Сковороди, 2

 

1. Для участі у форумі необхідно до 30 квітня 2016 р. включно зареєструватися та подати тему доповіді. Форма для реєстрації: http://goo.gl/forms/ItFkt07slw

2. До 20 травня 2016 р. включно потрібно надіслати тези доповіді на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

3. Після 20 травня 2016 р. кожен учасник, тези якого буде прийнято, отримає запрошення на конференцію і детальну програму заходів. Запрошення направлятиметься на електронну скриньку, адресу якої буде зазначено учасником при реєстрації.

4. Організатори не зможуть запросити на форум авторів тез, що не відповідатимуть тематиці форуму, підготовлених на низькому науковому рівні або таких, які містять плагіат.

5. Робота форуму буде побудована за принципом панельних дискусій. У панельних дискусіях зможе брати участь кожен учасник конференції (у межах регламенту). Основні (вступні) доповіді в межах кожної дискусії буде запропоновано зробити авторам найкращих тез.

6. При підготовці тез просимо дотримуватися основних напрямів роботи форуму, а саме:

  • забезпечення верховенства права в процесі децентралізації влади;
  • втілення у діяльність органів місцевого самоврядування принципів законності, доступності, прозорості, підзвітності;
  • забезпечення реалізації права на оскарження рішень та права бути почутим.

7. Запрошеним учасникам форуму з інших міст України буде компенсовано витрати на проїзд в межах 400 грн. (просимо зберігати документи на проїзд).

8. Запрошеним учасникам будуть компенсуватися витрати на проживання в м. Києві протягом двох діб у межах середньої вартості ліжка у хостелі (просимо зберігати квитанції).

9. Якщо учасник потребуватиме допомоги у пошуку житла в м. Києві, просимо це відзначити при реєстрації.

10. Після проведення форуму планується видання збірки тез учасників. Публікація тез є безкоштовною. Кожен автор отримає збірку.

11. Вимоги до оформлення тез:

  • тези мають бути підготовлені на належному науковому рівні та за змістом відповідати тематиці форуму;
  • до тез необхідно додати відскановану рецензію особи, яка має науковий ступіть та/або вчене звання та є фахівцем з проблематики, що висвітлюється автором;
  • тези повинні бути подані у форматі «rtf» (редактор MS-Word);
  • формат сторінки – А-4; шрифт – Тіmes New Roman, кегель – 14; міжрядковий інтервал – 1,5; береги: ліворуч – 30 мм, праворуч – 15 мм, зверху – 20 мм, знизу – 20 мм.
  • у правову верхньому куті зазначається ім’я та прізвище автора, з нового рядка – навчальний заклад, у якому автор навчається;
  • нижче посередині прописними літерами наводиться тема тез;
  • посилання на бібліографічні джерела мають бути посторінковими та оформленими відповідно до вимог ДСТУ ГОСТ 7.1: 2006 «Бібліографічний запис, бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання»;
  • обсяг тез (із заголовком та відомостями про автора) не має перевищувати 4-х сторінок.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна