• НАУКОВІ ЗДОБУТКИ Національного університету «Києво-Могилянська академія» у 2018 році
  • Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Конкурс наукових проектів Іменного Фонду Іванців

Оголошено другий конкурс наукових проектів ІМЕННОГО ФОНДУ МИРОСЛАВИ ІВАНЦІВ МБФВКМА. Конкурс проводиться з метою стимулювання науково-дослідної, науково-методичної та видавничої діяльності НаУКМА, зокрема у виконанні колективних та індивідуальнихдослідницьких проектів фундаментальних, прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок, що виконуються в НаУКМА,  заохочення дослідників (в т.ч. молодих науковців, аспірантів, докторантів, осіб, що навчаються в НаУКМА) до проведення досліджень та подальшої наукової та викладацької роботи в НаУКМА, поширення отриманих результатів через публікації та патенти, конференції та стажування.

 

Проекти за своєю тематикою можуть бути міждисциплінарні (із залученням науковців та викладачів та аспірантів різних спеціальностей) та дисциплінарні.  За кількістю учасників - колективні та індивідуальні.Право подавати запити на фінансування проектів мають усі штатні викладачі та наукові співробітники НаУКМА, а також аспіранти (докторанти, здобувачі). Кожен аплікат може брати участь не більш, ніж у двох проектах.Проекти, що вже фінансуються з інших джерел,  можуть подавати запити на часткове фінансування (з обґрунтуванням необхідності додаткових коштів та обов’язковим зазначенням джерел фінансування).  

 

Конкурс 2018 р. фокусований на підтримку дослідників, які завершують докторські дисертаційних досліджень та публікацію результатів досліджень (монографії, статті у виданнях, що індексуються у WoS та Scopus), а також підтримку дослідницьких колективів, що готують наукові  проекти на фінансування з міжнародних та національних фондів (HORIZON2020, ДФФД, конкурси МОН та ін.). 

 

 

Запити подаються на скриньку  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 23.00 1 липня 2018 р

Рішення Конкурсної комісії - перша декада липня. 

Фінансування лауреатів - у жовтні

Форма запиту - за посиланням

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна