Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Зустріч із представниками мережі центрів соціальних служб міста Києва, 19.10.2017

Zustrich20171019b

Zustrich20171019b

Вчора, 19-го жовтня, в приміщенні Центру психосоціальної реабілітації НаУКМА, відбулася зустріч із представниками мережі центрів соціальних служб міста Києва.

 

«Ті люди, які найбільше потребують допомоги – вони ізолюються. Як з ними працювати та покращити їм життя? Адже вони найбільше потребують соціальної та психологічної допомоги» - наголосив Сергій на одному із ключових моментів обговорення.

  

Це вже друга така зустріч у Києві, на яку були запрошені фахівці інших районних центрів. Як і минулого разу, зустріч проводили Сергій Богданов - координатор дослідження від НаУКМА та Квінсі Мур - директор проекту від університету Дж.Хопкінса (JHU). Обговорювали досвід перенаправлення та особливості комунікації фахівців соціальних служб із клієнтами. 

 

За результатами обох зустрічей стало зрозуміло, що проведення додаткових навчань та тренінгів для фахівців соціальних служб є дуже актуальним. Серед можливих тем - мотиваційне консультування, налагодження контакту із клієнтами, особливості комунікації із членами родин військових та переселенців то що.

 

Наступну таку зустріч заплановано провести із спеціалістами мережі центрів соціальних служб м. Запоріжжя та області у вівторок, 31-го жовтня.

Zustrich20171019

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна