Другий літній антикорупційний інтенсив ACREC

Другий літній антикорупційний інтенсив ACREC "Як досліджувати корупцію. Аналітика, що впливає на антикорупційну політику"
Тижневий курс з дизайну та написання дієвої аналітики у сфері протидії корупції від Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції в Україні Національного університету «Києво-Могилянська академія» (ACREC)
 
 
Навчальна програма інтенсиву побудована на практичних кейсах та концентрованій теорії, необхідній для виконання практичних завдань під час навчання.
Засвоївши теорію та міждисциплінарні методи дослідження корупції, учасники інтенсиву спробують втілити знання на практиці – під час аналізу наукової літератури та підготовки дієвого аналітичного тексту у сфері антикорупційної політики.
Інтенсив заохочує учасників до дискусії та розробки власних тем аналітичних статей, policy papers, есе, наукових досліджень, магістерських та докторських робіт.
 
 
ДеНаціональний університет «Києво-Могилянська академія», м. Київ, Україна
Коли6 - 10 серпня 2018 року
 
 
Під час інтенсиву ви точно дізнаєтеся, як:
 
  1. Розробити дизайн власного наукового дослідження, аналітичної статті, магістерської роботи, дисертації та ін. у сфері протидії корупції;
  2. Підготувати та презентувати прикладне дослідження у формі дієвого аналітичного документу у галузі державної політики - policy paper;
  3. Знаходити сильні та слабкі сторони окремих наукових підходів та методів; конструктивно критикувати теорії та методи, а також сприймати критику і відповідати на неї.
 
Міждисциплінарний літній інтенсив буде корисним для:
 
  • аналітиків;
  • представників антикорупційних органів та громадських організацій, які займаються аналізом впливу політики або прикладними дослідженнями у сфері корупції;
  • журналістів;
  • помічників народних депутатів;
  • студентів старших курсів та аспірантів, які планують досліджувати корупцію.

 

 

У РЕЗУЛЬТАТІ ВИ:

 

  • Впевнено оперуватимете теоріями та сучасними методами дослідження корупції;
  • Eфективно працюватимете з науковою літературою;
  • Покращите здібності написання аналітичних текстів.
 
 
Для участі у конкурсному відборі необхідно до 23:59 1 липня 2018 року заповнитиАплікаційну формуа також надіслати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. :
 
 
  • Резюме;
  • Мотиваційний лист (300-500 слів) або відео (тривалість: до 3 хв., MPEG-4). У разі необхідності з кандидатом може бути проведена телефонна співбесіда;
  • Сертифікат про успішне завершення онлайн курсу на Платформі Prometheus "Дослідження корупції: Як це працює?" (*за наявності). 
 
 
 
Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/2HpShFe
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна