Семінар "Цифрова підтримка наукових досліджень"

Центр наукометрії та цифрової підтримки досліджень НаУКМА та наукова бібліотека НаУКМА у співпраці з ГО ЕЛІБУКР (Електронна Бібліотека Україна)  запрошують на семінар "Цифрова підтримка наукових досліджень", що відбудеться 9 жовтня 2017 р. на базі Національного університету "Києво-Могилянська академія" за участі іноземних спеціалістів.

 

Основні питання, що будуть розглянуті під час семінару: відкрита наука та відкриті дані, управління даними досліджень в дослідницькій діяльності. Семінар орієнтований на науковців та бібліотекарів, яких цікавить тема впровадження сервісів із управління даними досліджень. 

Оргкомітет семінару має можливість частково підтримати участь для певної кількості учасників (сплатити вартість проїзних квитків до Києва та з Києва: плацкарт чи купейний вагон залізничного транспорту АБО автобусний квиток), а також забезпечити харчування (обід) для всіх учасників семінару. 

Рішення про підтримку у частині відшкодування вартості проїзду буде прийнято у кожному  випадку окремо (на підставі заповненої анкети та мотиваційного листа). У разі позитивного рішення оргкомітет відшкодує вартість квитків готівкою на підставі копій проїзних документів. 

Реєстраційна форма - Opens external link in new windowза посиланням. Кількість учасників - обмежена. Відбір учасників буде здійснюватися на підставі мотиваційного есе. Реєстрація відкрита до 15 вересня 2017 р.

Контакти організаційного комітету:
Голова комітету - Тетяна Ярошенко Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;
Тетяна Чорна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;
Тетяна Борисова  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна