Плата за навчання на магістерській програмі Фондом родини Позняків

 

Запрошуємо вступників на магістерські програми взяти участь у конкурсі Фонду родини Позняків.

 

 

Переможцю конкурсу покривається вартість сплати за перший рік навчання на магістерській програмі (повністю або частково). Можливе продовження сплати за навчання за другий рік навчання за умови високих рейтингів (30% кращих результатів), відсутності академічної заборгованості та підписання корпоративної угоди.

 

До 6 серпня 2017 року подайте наступні документи за адресою м. Київ, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, кім.102 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. :

• Заяву підписану особисто претендентом, із зазначенням своїх П.І.Б., спеціальності, контактного телефону, електронної адреси;

• мотиваційний лист;

• рекомендаційний лист від наукового керівника дипломної роботи;

• документи, що підтверджують потребу в стипендії про: склад родини (сироти чи багатодітні сім’ї), доходи, громадську та наукову активність, останнє місце реєстрації особи у сільській місцевості тощо;

• особисті здобутки претендента в громадській, культурній, освітній сферах (якщо претендент навчався в іншому вищому навчальному закладі ніж НаУКМА, за можливості, з цього закладу).

 

У конкурсі можуть брати участь:

- вступники, які планують навчатися в НаУКМА за кошти фізичних або юридичних осіб для здобуття освітнього ступеня магістра;

- студенти, які вступали до НаУКМА, але не пройшли за конкурсом на місця державного замовлення.

 

Особливі чинники, що впливають на надання стипендії:

• соціально незахищені та багатодітні родини;

• стан матеріального забезпечення сім'ї;

• походження із сільської місцевості.

 

Детальнішу інформацію можна отримати у відділі по роботі зі студентами НаУКМА за адресою вул.Волоська 8/5, 4 корпус, 102 кім. та за тел. (050)384-86-28 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. '; document.write(''); document.write(addy_text83086); document.write('<\/a>'); //-->\n Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Фонд заснував доктор Мирон Позняк у пам’ять про своїх батьків – Юліяна та Дарії Позняків.

Від батьків д-р Позняк успадкував глибоку пошану до українського минулого і розуміння важливості розбудови освіти для майбутнього. Його батьки – Юліян та Дарія Позняки – емігрували до США у 1949 р. і відтоді стали активними членами української громади. Юліян Позняк здобув освіту в Академії літургійного співу та хорового диригування при церкві св. Юра у Львові. Своє життя у США він присвятив служінню церковній музиці, співаючи та керуючи хором у Греко-Католицькій Церкві ім. св. Йосифа в Чикаго.

Фонд, створений у пам'ять Юліяна та Дарії Позняків, вшановує їхнє життя та працю для збереження української церкви і спільноти у США і є важливим вкладом у розвиток української держави та освіти майбутніх поколінь в Україні.

Доктор Мирон Позняк, професор радіології та директор відділу комп'ютерної томографії черевної порожнини у відділі радіології Університету Вісконсин, є автором понад 60 публікацій з комп'ютерної томографії та ультразвуку, співавтором підручника з клінічного допплерівського ультразвуку. Підручник перекладено українською мовою, і ним широко користуються в Україні. Під час своїх численних поїздок в Україну д-р Позняк був лектором на конференціях, організованих американською організацією «Друзі радіології в Україні». Від часу їх заснування ці конференції відвідали тисячі українських фахівців у галузі медицини, і вони були відзначені Міністерством охорони здоров’я України.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна