Громадське обговорення проєктів освітніх програм

 

Запрошуємо всіх стейкголдерів (здобувачів вищої освіти, випускників освітньої програми, роботодавців, представників академічної спільноти, співробітників НаУКМА, представників інших груп стейкголдерів) залишити відгуки, побажання та пропозиції для покращення освітніх програми.

Документи

Сортувати за : Назвою | Датою | Популярністю [ За спаданням ]

Освітньо-наукова програма «Журналістика» Освітньо-наукова програма «Журналістика»

Дата змін: 02/19/2024
Розмір файлу: 189.09 Кбайт

Проєкт змін до освітньо-наукової програми «Журналістика» за спеціальністю 061 Журналістика другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 16 квітня 2024 року на адресу гаранта програми або подати через електронну форму.

 

Гарант програми: Романюк В.С. viktoria.romaniuk@ukma.edu.ua

 

Могилянська Школа журналістики

 

Освітньо-наукова програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Освітньо-наукова програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Дата змін: 03/22/2024
Розмір файлу: 551.63 Кбайт

Проєкт змін до освітньо-наукової програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії другого (магістерського) рівня вищої освіти

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 15 квітня 2024 року на адресу гаранта освітньо-наукової програми або завідувачу кафедри міжнародних відносин або подати через електронну форму.

 

Гарант програми: Гриценко О.М. olena.hrytsenko@ukma.edu.ua

Завідувач кафедри: Яковлєв М.В. yakovlevmv@ukma.edu.ua

 

Кафедра міжнародних відносин

 

Освітньо-наукова програма «Маркетинг» Освітньо-наукова програма «Маркетинг»

Дата змін: 03/26/2024
Розмір файлу: 739.17 Кбайт

Проект змін до освітньо-наукової програми «Маркетинг» за спеціальністю 075 Маркетинг другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 1 травня 2024 року на адресу гаранта освітньо-наукової програми або завідувачу кафедри міжнародних відносин або подати через електронну форму.

 

Гарант програми: Ковшова І.О. iryna.kovshova@ukma.edu.ua

 

Кафедра маркетингу та управління бізнесом

 

Освітньо-наукова програма «Молекулярна біологія» Освітньо-наукова програма «Молекулярна біологія»

Дата змін: 03/20/2024
Розмір файлу: 834.32 Кбайт

Проєкт змін до освітньо-наукової програми «Молекулярна біологія» за спеціальністю 091 Біологія та біохімія другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 31 березня 2024 року на адресу гаранта програми або подати через електронну форму.

 

Гарант програми: Антонюк М.З. antonyuk.m@ukma.edu.ua

 

Кафедра біології

 

Освітня програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Освітня програма «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Дата змін: 03/22/2024
Розмір файлу: 758.45 Кбайт

Проєкт змін до освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» за спеціальністю 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

 

Усі пропозиції та зауваження просимо надсилати до 15 квітня 2024 року на адресу гаранта програми або подати через електронну форму.

 

Гарант програми:  Яковлєв М.В. yakovlevmv@ukma.edu.ua

 

Кафедра міжнародних відносин

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна