Вітаємо з Новим роком!

Дорогі могилянці! 

 

Ось ми з вами і наблизилися до фіналу шаленого і непередбачуваного 2020 року! Ми впевнені, він багато чому навчив та зробив кожного з нас набагато сильнішими.
 
 
Це був рік випробувань, перемог і поразок... Але ці неочікувані нові удари 2020 року стали для нас важливими уроками людяності та взаємопідтримки. Профком НаУМА прийняв ці виклики і зробив свідомий акцент на соціальній підтримці своїх членів. Як результат, напередодні відпускного періоду було прийнято рішення про збільшення загальної суми коштів, яку щорічно профком виділяв для часткової компенсації на оздоровлення, до 50 000 грн. Вперше до переліку на відшкодування, окрім відпочинку та оздоровлення, були включені витрати на діагностику та лікування, включно з тестами на COVID-19. Було додатково введено матеральну допомогу тим, хто перехворів на коронавірусну інфекцію; прийнято рішення про збільшення розміру грошової допомоги на поховання близьких родичів...
 
 
Впевнені, що разом ми гідно пройшли випробування 2020 року та наближаємося до нового етапу, сповненого світлих та радісних очікувань! 
 
 
Щиро вітаємо Вас з новорічно-різдвяними святами !!! Нехай у Новому 2021 році ВСІ ваші мрії збудуться! Бережімо себе та близьких!!!
 
 
Щасливого Нового Року!
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна