Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Простір твоєї кар’єри

Дата публікації: 17.07.2008, 18:34

Стартує довготривалий проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» і компанії «Джей Ті Інтернешнл»

Стартує довготривалий проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» і компанії «Джей Ті Інтернешнл». Розпочинається реалізація чергового спільного експерименту лідера вітчизняної вищої школи й однієї з провідних фірм України.

Стратегія проекту полягає в адекватній кадровій відповіді університету на виклики глобалізованої інформаційної доби і сучасні вимоги роботодавців до персоналу. В результаті реалізації проекту вихованці НаУКМА набудуть додаткових стимулів для посилення власної конкурентоспроможності на новітньому ринку інтелектуальної праці.

В ході проекту «Простір твоєї кар’єри» передбачено підготувати та втілити навчально-практичну програму «Досвід  від професіоналів - адаптація до професійної діяльності»: серію  тренінгів та майстер-класів для студентів (за експертної участі представників компанії) задля виховання високих професійних та ділових навичок студентства; провести конкурс студентських робіт «Сучасний роботодавець очима майбутніх професіоналів».

Найкращі студенти – учасники проекту проходитимуть стажування в компанії на реальних робочих місцях. В майбутньому вони одержать шанс стати штатними співробітниками з перспективою швидкого кар’єрного росту.
 
У тактичному плані проект посилює традиційні партнерські стосунки Могилянки і провідних бізнес-структур України. За результатами реалізації проекту передбачено видати збірку методично-аналітичних матеріалів, покликаних стати надбанням як усієї системи вищої освіти, так і бізнесового середовища країни.

Контактні особи:
Ірина Картавцева, керівник Центру кар’єри та працевлаштування студентів НаУКМА, керівник проекту, тел. 462 51 95, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Лідія Надич-Петренко, менеджер компанії «Джей Ті Інтернешнл Україна», куратор проекту з боку компанії

Джей Ті Інтернешнл (JTI)
     
Третя в світі за обсягами виробництва міжнародна компанія-виробник сигарет, зі штаб-квартирою в Женеві, Швейцарія. В Україні компанія працює з 1993 року. Посідає позицію лідера тютюнової галузі на території СНД. Компанія має на меті стати прикладом розвитку талантів співробітників для всього ринку праці в Україні.

У «Джей Ті Інтернешнл Україна» існує річна програма стажувань, мета якої - знайти талановитих випускників або студентів останніх курсів для їх подальшого професійного розвитку. Стажери набувають досвіду в різних відділах компанії, працюючи над реальними бізнес-проектами та навчаючись у професіоналів.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна