Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Із рук в руки»

Дата публікації: 03.09.2008, 17:03

«Із рук в руки» - у НаУКМА стартувала кампанія допомоги могилянцям, чиї родини потерпіли від повені

Влітку нашу країну спіткало велике стихійне лихо. Катастрофічні паводки 23-27 липня 2008 року у Вінницькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях спричинили масштабні руйнування.

Не оминула біда і могилянців. В Академії навчається  271 студент із місцевостей, які оголошено зонами надзвичайної екологічної ситуації.

Шановні друзі!
Ми впевнені, що більшість могилянців, вже відгукнулись на цю біду як тільки почули про лихо. Але це сталось влітку, коли ми всі були поза університетом.

Зараз, коли ми знову всі разом, настав час для прямої допомоги нашим колегам, тим кого ми знаємо, хто знаходиться поруч. Адже Могилянці завжди підтримують одне одного в скруті. Не будьмо байдужими, будьмо могилянцями! Тільки РАЗОМ ми сила! РАЗОМ подолаємо біду! РАЗОМ досягнемо успіху!

Одразу ж по повернені з відпустсок і канікул, 27 серпня, було створено робочу групу з допомоги могилянцям, постраждалим від повені. До складу групи увійшли:
1. С. М. Квіт – президент НаУКМА, голова робочої групи
2. Н. Р. Шумкова – віце-президент з розвитку
3. Л. І. Дяченко – віце-президент з економіки та фінансів
4. В. С. Невінчаний – голова профспілки
5. О. В. Третякова – помічник президента з корпоративних питань
6. Ю.О. Захарійченко – декан по роботі зі студентами
7. О. М. Швець – головний інженер
8. Г. Козак – голова Студентської колегії

На першому засіданні робочої групи було прийнято рішення про старт кампанії «Із рук в руки» та затверджено проект «Програми допомоги студентам Києво-Могилянської академії, які проживають у районах, оголошених постраждалими від повені».

Першим завданням комісії є визначення переліку осіб, які потребують допомоги і розробка плану дій. Факультетам було запропоновано при реєстрації студентів вести облік тих, хто підпадає під визначені категорії.

Серед заходів, запропонованих у програмі: поширення інформації про акцію серед всієї Могилянської громади (співробітники, студенти, викладачі, випускники) та  партнерів НаУКМА, збір коштів, визначення потреб у речах осінньо-зимового сезону та їх збір,  вироблення критеріїв для надання допомоги, пошук інших можливостей для допомоги, оперативне надання допомоги.

28 серпня на зборах трудового колективу президент НаУКМА С. М. Квіт оголосив про початок кампанії «Із рук в руки».

Детальніше про хід кампанії, процедуру отримання допомоги комісія буде повідомляти через сайт університету.  Також буде призначено людину, яка консультуватиме потерпілих щодо подачі заяв та отримання допомоги.

Усі, хто хоче допомогти, має можливість долучитися до кампанії «Із рук в руки» та матеріально підтримати  могилянців, постраждалих від повені, 2 шляхами:

1. ПЕРЕДАТИ  КОШТИ ГОТІВКОЮ бухгалтеру профспілки Вірі Василівні Бєлєй (корп. 1, ауд. 109).
Робочою групою було запропоновано колективу організувати з 1 по 4  вересня збір коштів по підрозділах і на факультетах, зібрані кошти мають бути передані уповноваженими особами 5 вересня.

2. ПЕРЕРАХУВАТИ КОШТИ НА РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК НАУКМА:
У платіжці має бути обов’язково вказано призначення платежу: Благодійна допомога потерпілим від повені

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

У гривнях:

Одержувач: НаУКМА
Код:16459396    
Банк: ГУ ДКУ в м. Києві
МФО: 820019
р/р 35228012004149
Призначення платежу: Благодійна допомога потерпілим від повені

У валюті (долари США, євро):
Receiver:The National University of “Kyiv-Mohyla Academy”
SWIFT: EXBSUAUX
The Export-Import bank of Ukraine
Kiev UA
Account number: 2600901285591
Bank code (MFO): 322313

Payment description: Grant payment (charity) grant Num. «number of the grant contract» of the «date of the grant contract» for «charitable donation for the storms victims»

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна