Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

PhD з масових комунікацій

Дата публікації: 15.09.2008, 16:36

16 вересня відбудеться презентація докторської програми

16 вересня 2008 року відбудеться презентація першої в Україні Докторської програми (PhD) з масових комунікацій -  спільного проекту Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Благодійного фонду «Розвиток України».

Презентація відбудеться за адресою вул. Сковороди,  2, Староакадемічний корпус НаУКМА, 2 поверх, Дослідницька бібліотека. Початок – о  17:00.

Докторська програма (PhD) з масових комунікацій є однією з чотирьох докторських програм, відкритих у НаУКМА з жовтня 2008 року. Метою Програми є підготовка науково-педагочних кадрів вищої кваліфікації за зразком третього циклу єдиного європейського освітнього простору (European Higher Education Area), описаного в т.зв. «Зальцбургських принципах».
Докторська програма (PhD) з масових комунікацій створена Могилянською школою журналістики НаУКМА та кафедрою соціології НаУКМА за фінансової підтримки  Благодійного фонду «Розвиток України», який надав Ґрант на 2008/2009 навчальний рік у розмірі 560 тисяч гривень.

Навчання на Програмі передбачає: прослуховування низки навчальних курсів; виконання самостійного оригінального наукового дослідження під керівництвом кількох наукових керівників-консультантів; публікацію результатів (або частини результатів) досліджень у міжнародних реферованих фахових журналах та у вітчизняних фахових виданнях; презентацію результатів (або частини результатів) досліджень на міжнародних та вітчизняних конференціях, форумах, симпозіумах; викладання навчальних курсів; написання на базі власного дослідження письмової дисертації та її публічний захист перед спеціалізованою дисертаційною комісією, яка складається із провідних спеціалістів світового рівня, зібраних для оцінки конкретного дисертаційного дослідження.
Термін навчання на Програмі – 4 роки.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:  463 77 02
та на сайті Могилянської Школи Журналістики http://j-school.kiev.ua/phd-program/

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна