Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Карта Шовкових шляхів 21 століття»

Дата публікації: 23.09.2008, 00:10

Серед організаторів VII Євро-китайського форуму в Україні виступила Києво-Могилянська Бізнес-Школа

VII Євро-Китайський форум
«Карта шовкових шляхів в 21 столітті»
Київ, Україна, 18-19 вересня 2008


Євро-Китайський форум, організований за ініціативою Academia Sinica Europеa є «унікальним місцем для спілкування», і за словами колишнього французького Прем'єр-Міністра Домініка де Вільпена він створює умови для діалогу між представниками країн, які перебувають у різних кінцях Євразії

Раз на рік у різних європейських містах зустрічаються політики, впливові особи, академіки, економісти й представники ділових кіл, щоб краще зрозуміти один одного й обговорити питання, які представляють загальний інтерес.

Перший форум в 2002 році був проведений у Барселоні. У наступному році, форум був організований у Дубліні, Ірландії,  завдяки співробітництву Міністерства закордонних справ Ірландії й бізнес-школи Michael Smurfit Graduate School of Business. Третій форум пройшов у Швеції за підтримки Стокгольмського графства. В 2005 році форум був організований у Барселоні за підтримки Casa Asia.  Місцем проведення 5-ого форуму стала Софія, столиця Болгарії. Форум проходив під егідою Прем'єр-Міністра Сергія Станишева, і був організований спільно з Дипломатичним інститутом.

6-ий форум проходив 12-13 листопада 2007 року в Лісабоні, столиці Португалії, під патронатом пана Анібала Кавако Сільва, Президента Португальської республіки.  Форум, що пройшов під час президентства Португалії в Європейському Союзі, через місяць після 17-ого конгресу Китайської комуністичної партії й за два тижні до 10-ого Саміту Європейський Союз - Європа, створив платформу для обміну стимулюючою й корисною інформацією.

Форум, якому всього лише шість років, набирає обертів. Як заявив міністр Жао Квіженг, колишній директор державного інформаційного центру КНР: «Євро-Китайський форум створює платформу для дискусій і обміну інформацією, допомагає краще зрозуміти один одного й робить величезний внесок у стратегічні відносини у всіх сферах між Китаєм і Європою. Євро-Китайський форум нарощує вплив». Пан Лорен Фабіус, колишній Прем'єр-Міністр Франції, написав про форум: «Ми, європейці й китайці, повинні використовувати кожну можливість для  того, щоб згладити всі потенційні розбіжності й ліквідувати розрив між інтенсифікацією наших комерційних відносин і слабким інтелектуальним обміном.  У цьому плані Євро-Китайський форум відіграє ключову роль, і його вплив продовжує зростати».


Організатори:
Академія Сініка Еуропеа (http://www.ceibs.edu/ase/),
Києво-Могилянська Бізнес-Школа (http://www.kmbs.com.ua/),
ЕDI (www.ediconsulting.biz).

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна