Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародні проекти

Дата публікації: 10.10.2008, 14:43

У жовтні стартував спільний проект Естонської академії молодих вчених та НаУКМА

Розпочався перший етап міжнародного проекту «Дослідження та розвиток дослідницьких навичок та організаційних вмінь аспірантів НаУКМА», започаткованого Естонською Академією молодих вчених за сприяння МЗС Естонії, в якому бере участь і НаУКМА. Проект спрямований на визначення рівня знань та навичок українських аспірантів в галузі управління науковими дослідженнями.

Перший етап проходить з 6 по 8 жовтня і спрямований на визначення потреби аспірантів у набутті знань та навичок в управлінні науковими проектами, а також в галузі співробітництва між університетами та підприємствами, які діють у сфері високих технологій. Все це є важливим у зв’язку зі змінами, які відбуваються в Україні у системі вищої освіти, організації наукової діяльності та можливостях кар’єрного зростання молодих вчених.

Результати дослідження будуть представлені академічній спільноті наприкінці поточного року. На їх основі  Національний університет „Києво-Могилянська академія” та Академія молодих вчених Естонії планують провести для аспірантів тижневий освітній курс, сфокусований на розвиток навичок управління як ключового аспекту успішної наукової діяльності. Метою курсу є надання основ знань з управління науковими дослідженнями та міжсекторіальної мобільності, що необхідні для роботи як в академічній сфері, так і в секторі виробництва та бізнесу.

Проект фінансується Міністерством зовнішніх справ Естонської Республіки.
Додаткова інформація про проект за адресою  www.enta.ee/hands-on_skills

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна