Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Джазовий концерт у НаУКМА

Дата публікації: 21.01.2009, 18:01

Музичне товариство Могилянки запрошує на перший великий джаз-концерт, який відбудеться 22 січня о 18.30 в актовій залі 1 корпусу НаУКМА

22 січня відбудеться перший у Києво-Могилянській академії великий джаз-концерт, за участі професійних музикантів. Дух модерної інструментальної музики та відчуття свободи не повинні залишити байдужим нікого. Атмосфера буде створюватись гуртами Solominband, також виступатимуть такі видатні джаз-мени України як: Павло Литвиненко, Олександр Фантаєв, Валентин Корнієнко та Деніс Аду.
Гурт Віктора Соломіна (домра) був створений у травні 2004 року. У складі гурту:  барабанщик Олексій Фантаєв, піаніст Олексій Боголюбов та бас-гітарист Костянтин Іоненко. В червні 2004 року джаз-бенд дав перший концерт у арт-клубі 44 і одразу ж вразив поціновувачів джазу віртуозністю музикантів та свіжим етно-джазовим звучанням. Основний соло-інструмент гурту - домра, за словами Олексія Когана, це даність, яка знищує все ділення інструментів на джазові та неджазові.

Києво-Могилянська академія відроджує традиції, зокрема музичні й мистецькі. Ця подія є прагненням вшанувати українське і світове мистецтво. Джаз як вільна музика, як мистецтво імпровізації є відображенням цього прагнення.

Адреса: Київ, вул. Сковороди, 2,  1 корпус НаУКМА, 2 поверх, актова зала.
Початок о 18.30
Вхід вільний

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна