Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

“Мить і вічність Леоніда Мілевського”

Дата публікації: 09.02.2009, 14:14

10 лютого у галереї мистецтв ім. Олени Замостян НаУКМА відбудеться відкриття фотовиставки, присвяченої пам’яті Леоніда Мілевського

Київська організація Національної спілки фотохудожників України
Український Професійний Банк
Фотоцентр „Артизм”
Культурно-мистецький центр Києво-Могилянської академії
 

   з а п р о ш у ю т ь
   
  10 лютого о 17:00
  
  на відкриття  фотовиставки
  
 “Мить і вічність Леоніда Мілевського”
  
   Виставку присвячено пам’яті
   колишнього члена правління Національної спілки фотохудожників України,
   Голові Правління УПБ
  Леоніда Мілевського (1949-2005)
  

Фотоапарат Леоніда Анатолійовича, з яким він пройшов довгий професійний і творчий шлях, фіксував об’єкти різних жанрів. В десятках тисяч негативів та слайдів - репортажі різних подій і портрети сучасників, спорт і екзотика далеких країн… 

Особливе місце у фотозахопленні Леоніда Мілевського належить фотозйомці природи, яку він вважав “неперевершеним художником і вчителем прекрасного”. “Природа – це не тільки комора наших багатств, це джерело нашого духовного життя, творчого відпочинку і естетичного збагачення. Обачне відношення до природи – це відповідальність перед майбутнім. Я бачу фотозйомку природи як одну із форм її захисту в інтересах людей”.

Леоніду Мілевському пощастило фотографувати природу не тільки на теренах колишнього Радянського Союзу, а і в південноамериканських джунглях, в тропіках південно-східної Азії, в пустелях Синаю та північної Африки, в Європі... Але фотохудожник щиро вважав природу рідної землі найкращою в світі: „Я люблю природу України з її розмаїттям, якого немає в жодній країні світу”.
      

Фотографії Леоніда Мілевського демонструвалися на численних виставках, конкурсах, фестивалях в Україні та за її межами, викликаючи захоплення вдячних глядачів.

Виставку розгорнуто в Галереї мистецтв ім. Олени Замостян Національного університету „Києво-Могилянська академія” з 10 по 28 лютого 2009 р.

Адреса:  вул.Іллінська, 9, тел./факс: 8(044)425-2154? Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Галерея працює з 11.00 до 19.00 щоденно, крім неділі та понеділка
Вхід вільний

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна