Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Масляна в Могилянці

Дата публікації: 25.02.2009, 09:34

Зустрічаємо весну разом! 3-го березня в Культурно-мистецькому центрі НаУКМА

Триває одне з найвеселіших народних свят – Масляна - святкування на честь початку весни і проводи зими.

Зустрічаємо весну разом!
3-го березня (вівторок) в Культурно-мистецькому центрі НаУКМА (вхід з вул. Волоська, 8/5). Детальніше про заходи, час та місце проведення читайте в додатку.

Гурт «Буття» дарує Тобі народне свято, де Ти будеш не спостерігачем, а активним учасником! Веселі народні ігри, танці та забави нікого не залишать байдужим! А справжня народна музика, привезена з усіх куточків України, сподобається і вибагливим критикам-естетам, і переконаним рок-фанатам, і просто любителям розслабити мізки, відтягтися й пострибати досхочу. Драйвові закарпатські коломийки, граційні тернопільські польки, веселий та розгульний наддніпрянський гопак, урочисті поліські марші, вигадливі волинські походи – різноманіття дійсно вражає!

На Тебе чекають:
жива музика від гурту «Буття»; казки від Лірника Сашка; виступи Спасу й Театру на ходулях; запальні танці; народні забави та ігри; млинці, вареники, домашній узвар; святковий ярмарок; майстер-класи з народних ремесел; традиційне спалювання опудала Зими

Приєднуйся – це свято саме для Тебе!

Організатори: гурт «Буття» - www.buttia.kiev.ua; Спудейське Братство НаУКМА; Братство козацького бойового звичаю «Спас».
До проведення cв’ята долучилися: Лірник Сашко; Студентський Театр на Ходулях (реж. А. Приходько); народні майстри.
Інформаційний спонсор: Молоде Радіо.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна