Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Врятуй життя дитині!

Дата публікації: 10.03.2009, 18:01

13 березня Музичне товариство НаУКМА, за підтримки Студентської Колеґії, організовує благодійний концерт, кошти від якого будуть перераховані на лікування хворого на лейкоз шестирічного Андрійка Жарка, сина викладача НаУКМА

У родині викладача факультету економічних наук НаУКМА Романа Жарка трапилося велике лихо — у його сина, 6-річного Андрійка, діагностовано рак крові.

Дитині терміново потрібна операція. Такі операції та сам пошук донорів в Україні не проводять. Врятувати дитину може лише лікування за кордоном. Наразі, вартість лікування в німецькій клініці становить 312 тис. євро.

Могилянка оголошує збір коштів для лікування Андрійка Жарка. 13 березня, у п'ятницю о 18:00 в актовій залі Культурно-мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9, 3 поверх) пройде благодійний концерт. Участь у благодійному концерті зголосилися взяти відомі музиканти: Роман Гриньків, Віктор Соломін, Олексій Боголюбов, тріо Костянтина Стрельченка. Гроші, зібрані на концерті будуть перераховані на лікування хлопчика. Вартість квитка — 30 грн. Також всі бажаючі матимуть можливість зробити пожертви на лікування дитини.

Дізнатися про стан Андрійка та реквізити банківських рахунків можна за посиланням: http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=1&id=857.

Кожна гривня, перерахована Андрійкові Жарку, збільшує його шанси на життя!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна