Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Заснування Міжкорпоративного університету

Дата публікації: 19.06.2009, 17:27

НаУКМА виступив одним з організаторів проекту «Міжкорпоративний університет»

Національний університет «Києво-Могилянська академія» виступив одним з організаторів проекту «Міжкорпоративний університет». Цей проект покликаний встановити тісні зв’язки між національним бізнесом та системою української вищої освіти, наблизити останню до потреб і вимог ринку.

Новостворена організація розпочне цільову підготовку фахівців для компаній-засновників згідно із запитами останніх. Відбір і підготовка студентів вестиметься на конкурсній основі, із залученням матеріально-технічної бази і працівників комерційних фірм, з відповідною модернізацією навчальних планів вищих навчальних закладів-засновників. Це новий крок у розвитку вищої освіти в Україні, який сприятиме її докорінному реформуванню, у т.ч. стосовно розвитку сучасних наукових досліджень.

Президент НаУКМА Сергій Квіт підписав Меморандум про створення Міжкорпоративного університету разом з представниками компаній ЗАТ «Український Мобільний Зв’язок», ВАТ «Вімм-Білль-Данн Україна», ЗАТ «Київська Інвестиційна Група», ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна», а також Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». З боку Міністерства освіти і науки України документ підписав заступник міністра Тарас Фініков.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна