Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Якого кольору дитячі мрії?»

Дата публікації: 04.09.2009, 08:51

З 4 до 11 вересня у Центрі візуального мистецтва НаУКМА відбуватиметься благодійна виставка дитячих малюнків

З 4 до 11 вересня 2009 року у Центрі візуального мистецтва НаУКМА за ініціативи Міжнародного благодійної фундації «Лікар.інфонд», а також за підтримки пані Лін Лудер, Леді-мереси, дружини Лорда Мера Лондонського Сіті, в рамках програми перебування останнього в Україні, відбуватиметься благодійна виставка дитячих малюнків «Якого кольору дитячі мрії?».

Автори робіт – діти з притулків, дитячих будинків та лікарень, що знаходяться під опікою МБФ «Лікар.інфонд». Від щирих дитячих сердець – тим, хто росте без батьків чи долає тяжкі хвороби.

Мета виставки – звернути увагу на необхідність об’єднання зусиль для підтримки тих, хто опинився в скрутному становищі, щоб дати можливість дітям реалізувати своє право на гідне дитинство.

Організатор виставки – Міжнародна благодійна фундація «Лікар.інфонд» за підтримки Національного університету «Києво-Могилянська академія», Британської Ради та інтернет-проекту www.likar.info.

Відкриття виставки – 4 вересня, під час прийняття за участі Лорда Мера Лондона Сіті пана Алдема Яна Лудера в Центрі візуального мистецтва Національного університету «Києво-Могилянська академія» (вхід за запрошеннями, контактна особа – Лариса Човнюк, відділ міжнародного співробітництва НаУКМА, 425 60 33, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

Виставка працюватиме з 11:00 до 17.30 з 5 по 11 вересня 2009 року. Вхід вільний.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна