Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 17.06.2005, 18:10

Викладачі кафедри фізичного виховання НаУКМА взяли участь у ІІІ-ій Міжнародній науково-практичній конференції «Реалізація здорового способу життя - сучасні підходи»,

         Викладачі кафедри фізичного виховання НаУКМА взяли участь у ІІІ-ій Міжнародній науково-практичній конференції «Реалізація здорового способу життя - сучасні підходи», яка під егідою МОН України відбулася 2-3 червня 2005 року у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка.

         Представницький рівень конференції засвідчувався участю у її роботі керівників Міністерства України у справах молоді та спорту, професорів з Німеччини, Польщі, Канади, Росії, Білорусії, Ірану та виданням монографії матеріалів конференції.

         За підсумками роботи конференції було прийнято звернення до МОН України про необхідність державної підтримки фізичного виховання як засобу збереження та покращання стану здоров’я студентської молоді.

         Представлений на конференції досвід організаційно-методичного забезпечення навчального процесу з фізичного виховання студентів НаУКМА на засадах кредитно-модульно-рейтингової системи викликав жваву дискусію. Від учасників конференції - представників  ВНЗ різних регіонів України надійшла пропозиція щодо проведення наради-семінару на базі кафедри фізичного виховання НаУКМА, терміни та умови якого будуть визначені найближчим часом.

Участь  доцентів Л.С. Кравченка, В.В. Макарені, старших викладачів О.В. Зеленюк та С.В. Збанацького була засвідчена сертифікатами.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна