Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 24.06.2005, 18:06

Побачив світ фотоальбом-хроніка про участь НаУКМА в Помаранчевій революції та в першому в Україні політичному страйку на підтримку Правди

Видання "Ми йдемо!" НаУКМА. Жовтень-грудень 2004 р. Хроніка подій. - К., Вид.дім "Києво-Могилянська академія", 2005. - 200 с.: іл. - Укр., англ.

Фотоальбом  можна придбати у Видавничому домі "Києво-Могилянська академія"
(тел.425-60-92, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

Вартість - 70 грн.

Видання "Ми йдемо!" задокументувало у слові та фотографії тривожні та напружені дні Помаранчевої революції. Назву цій унікальній  книзі, виданої українською та англійською мовами, дала акція "Ми йдемо!", яку могилянці оголосили 25 листопада.

Яскравий історичний документ вміщує погодинну  хроніку 17 денного страйку Могилянців та більше 250 світлин від безпосередніх учасників подій: Анастасії Безверхої, Оксани Брюховецької, Євгена Завгороднього, Сергія Ісаєва, Володимира Кобзаря, Олександра Косарєва, Катерини Максим, Анатолія Медзика, Тараса Мицканюка, Юрія Паніна, Сергія Россінського, Аліси Рубан, Леоніда Середи.
 
До видання увійшли відкриті листи-звернення до академічної громади світу, листи-засудження дій представників влади і деяких народних депутатів України, листи-підтримки чесних дипломатів і рупора революції "5-го каналу", враження і спостереження студентів НаУКМА, опубліковані в пресі.

Видання побачило світ за сприяння Міжнародного фонду відродження Києво-Могилянської академії.

Жоден примірник книги не буде подаровано,  всі кошти від продажу будуть направлені на устаткування нового корпусу Бакалаврської бібліотеки НаУКМА, який університет планує відкрити до 390 річчя Києво-Могилянської академії  у жовтні 2005 року.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна