Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Корпоративна пошта для студентів та випускників НаУКМА

Дата публікації: 11.12.2009, 12:31

Студенти та випускники Могилянки отримали засоби онлайн спілкування та спільної роботи в домені університету на базі технологій Microsoft

Національний університет «Києво-Могилянська академія» спільно з «Майкрософт Україна» впроваджують безкоштовні сервіси Windows Live @ edu для студентів, випускників та викладачів НаУКМА.

Програма Live @ edu дозволяє створити безпечний комунікаційний простір для всіх учасників навчального та суспільного життя Могилянки в єдиному домені ukma.edu.ua. Студенти та викладачі матимуть доступ до свого віртуального простору – поштової скриньки, календаря, контактів – з будь-якого пристрою, приєднаного до Інтернету, а також, при бажанні, і з мобільного телефону. Це значно полегшить комунікацію з майже 3500 студентів та більше 1000 викладачів та співробітників університету. Програма дозволяє користуватися сервісами Live @ edu і після закінчення університету. 

«НаУКМА – один з найбільш інноваційних вишів країни, що випускає висококласних фахівців, які вільно користуються сучасними ІКТ і готові до роботи у будь-якій сфері. Одним з пріоритетів розвитку для нас є розбудова інтегрованого корпоративного інформаційного середовища. Програма Windows Live @ edu надає для цього всі можливості: електронна пошта для студентів і випускників, спільні календарі та оповіщення про події, можливість ініціювати онлайн-дискусії дозволять створити майданчик для ефективного спілкування і навчання в режимі онлайн», – говорить віце-президент НаУКМА з інформаційного забезпечення Тетяна Ярошенко.

Робота над запуском програми Live @ edu у НаУКМА була розпочата в жовтні 2009 року, починаючи з листопада в системі почали створювати студентські облікові записи. На першому етапі впровадження поштові скриньки обсягом 10 Гб були створені для всіх студентів першого року навчання. На 2010 рік заплановано поступове створення університетських поштових скриньок для всіх студентів НаУКМА.

Докладніше про програму для вищих навчальних закладів Windows Live @ edu

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна