Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дні науки НаУКМА

Дата публікації: 22.01.2010, 22:00

Щорічна тижнева програма міждисциплінарного форуму означена яскравими науковими акціями, які за своєю тематикою охоплюють практично увесь спектр наукових напрямів, що розвиваються в НаУКМА

Програма Днів науки НаУКМА – 2010 охоплює низку проблемно-тематичних конференцій, наукових семінарів, круглих столів, що відбуватимуться в університеті впродовж усього 2010 року.

 

Відкриття Днів науки НаУКМА – 2010 — своєрідна січнева сесія університету — розпочнеться із цікавих доповідей у понеділок, 25 січня, і завершиться в п’ятницю, 29 січня, пленарним засіданням, на якому виступлять лауреати Премії імені Петра Могили 2009 року.

 

Тижнева програма міждисциплінарного форуму означена яскравими науковими акціями, які за своєю тематикою охоплюють практично увесь спектр наукових напрямів, що розвиваються в НаУКМА.

 

Традиційний загальноуніверситетський форум присвячено тематиці, що так чи так обходить усіх нас незалежно від сфери наукових інтересів, а саме: розвитку вищої освіти. Цього разу це буде обговорення проблеми «Імплементація структурованих докторських програм (Ph.D) у вітчизняну освітню систему» (28 січня).

 

Не можна оминути увагою і таку важливу подію в науково-освітньому житті НаУКМА як науково-практичний семінар «Інформаційні ресурси для науки на освіти» (27 січня).

 

Організатори наукових акцій намагались і намагаються залучити до участі в кожній із них якомога ширшу академічну аудиторію, приділити належну увагу кожній доповіді, кожному індивідуальному дослідженню, кожній пошуковій думці, байдуже, висловленій дипломованим ученим чи студентом.

 

На наш погляд, це - достатньо амбітна і, водночас, динамічна програма наукових днів упродовж року, що в силу природи речей можуть зазнавати змін і доповнень. У міру можливого всі вони будуть враховуватися, а відповідні уточнення – вноситися до річної програми наукових форумів, що проводитимуться НаУКМА.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна