Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Оновлена Американська бібліотека НаУКМА

Дата публікації: 16.02.2010, 08:50

18 лютого — офіційне відкриття оновленої Американської Бібліотеки імені Віктора Китастого

18 лютого (четвер) о 15:00  відбудеться офіційне відкриття оновленої Американської бібліотеки імені Віктора Китастого НаУКМА. В урочистій церемонії  візьмуть участь почесні гості, зокрема, Посол США в Україні Джон Френсіс Теффт та Президент НаУКМА Сергій Квіт.

У 2009 році, за підтримки «Відділу преси, освіти та культури» Посольства США в Україні, Американська бібліотека отримала від Уряду США значний ґрант на ремонт приміщення та збільшення ресурсів бібліотеки.
У четвер повністю оновлена бібліотека відкриє свої двері: значно зручніша, комфортніша, осучаснена, облаштована додатковою медіа-кімнатою з новітнім обладнанням для кінопоказів та додатковими комп’ютерними робочими місцями.
 
Сьогодні Американська бібліотека НаУКМА —  знана й авторитетна публічна бібліотека з майже 10-тисячною колекцією кращих зразків наукової, довідкової,  художньої  літератури США. Крім друкованих видань, бібліотека пропонує користувачам колекцію мультимедіа, в т.ч. DVD-фільмів, доступ до різних Інтернет-сервісів, а також понад 50 тисяч назв електронних видань. Читачі мають можливість брати участь у Кіновечорах по п’ятницях та інших заходах.  Бібліотека також віртуально доступна через власну веб сторінку.

Американська бібліотека імені Віктора Китастого знаходиться за адресою вул. Волоська 8/5, 4-й корпус НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна