Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Подарунок Бібліотеці НаУКМА від програми «Здоров’я матері та дитини»

Дата публікації: 17.02.2010, 09:48

До Наукової бібліотеки НаУКМА передано видання Україно-Швейцарської Програми «Здоров’я матері та дитини 2008 – 2010 рр.»

16 лютого в читальній залі Бібліотеки Антоновичів НаУКМА відбулася урочиста церемонія передачі видань Україно-Швейцарської Програми «Здоров’я матері та дитини 2008 – 2010 рр.» могилянській бібліотеці.

У 2009 році було опубліковано ряд видань, що представляють досвід, набутий у ході реалізації різних компонентів (напрямків) Програми, серед яких:
1) книга «Моделі покращення перинатальної допомоги в Україні» (10 екземплярів) – видання, в якому описані інноваційні підходи до вдосконалення допомоги вагітним, роділлям і немовлятам;
2) посібник «Електронні навчальні посібники для відображення медичних процедурних знань: принципи, етапи створення, методологія» (20 екземплярів);
3) 5 дисків з електронним навчальним модулем «Ведення нормальних пологів», який є прикладом електронного посібника.

Україно-швейцарська співпраця в галузі охорони материнства та дитинства триває з 1997 році. Детальніше про діяльність і результати співпраці >>>

Програма співпрацює зі Школою охорони здоров’я НаУКМА від початку створення ШОЗ. Керівник Школи, пані Грига Ірена Максимівна, а також викладачі та студенти Школи беруть участь у проведенні досліджень і навчальних заходів Програми. Дві випускниці Школи працюють у Програмі на посаді координаторів з впровадження.
Маючи позитивний досвід співпраці, а також впевненість у професіоналізмі та можливостях викладачів і студентів Академії, керівництво Програми сподівається, що зазначені видання стануть у нагоді викладачам і студентам Школи та інших кафедр НаУКМА в підготовці до спеціалізованих дисциплін.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна