Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Інтелектуальний проек «Платформа.Свідомо» — «Здоровий досвід»

Дата публікації: 25.02.2010, 14:31

2 березня о 18:30 відбудеться зустріч із фахівцями, яким не байдуже здоров’я кожної людини, в рамках спільного проекту НаУКМА і Бюро «Свідомо»

Бюро «Свідомо» та Національний університет «Києво-Могилянська академія» продовжують серію відкритих лекцій, яскравих презентацій та надихаючих ідей в проекті «Платформа.Свідомо» з метою інтерактивного поширення унікальних знань та досвіду, корисних для всього людства.

«Платформа.Свідомо» — це відкриті лекції науковців, вчителів, бізнесменів, менеджерів, митців, філософів, журналістів, екологів, лікарів та громадських діячів — людей, які досягли успіху, мають ідею та рухаються до її втілення і своєю роботою подають приклад та надихають на звершення.

2 березня о 18:30 у приміщенні Культурно-мистецького центру НаУКМА ( вул. Іллінська, 9) відбудеться зустріч із фахівцями, яким не байдуже здоров’я кожної людини:

1. «Як впливати на здоров’я людей» — Костянтин Красовський, завідувач відділом контролю над тютюном Українського інституту стратегічних досліджень Міністерства охорони здоров’я України.
2. «Експериментальна хірургія» — Юрій Фурманов, керівник відділу експериментальної хірургії національного Інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова, заслужений діяч науки и техніки України, лауреат Державної премії України в області науки і техніки, професор, доктор медичних наук.
3. «Головний виклик і кроки реформування системи охорони здоров’я» — Мирослав Когут, дипломований консультант з питань менеджменту (Канада), дипломований керівник з питань охорони здоров’я (Канада, США), та член Королівського інституту зв’язків із громадськістю (MCIPR) у Великобританії.

Кожен з них має досвід, «Здоровий досвід», вартий наслідування!

Детальніше про проект «Платформа.Свідомо» >>>

Необхідна попередня реєстрація >>>

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна