Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Могилянці представляли Україну на міжнародних змаганнях з права в Оксфорді

Дата публікації: 31.03.2010, 20:45

Команда НаУКМА ввійшла до ¼ фіналу та виборола спеціальну нагороду «Best spirit of the team award»

Вперше за трирічну історію існування студентських змагань «The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition», позмагатись до Лондона вирушила команда з України. Перша українська команда на змаганнях з медіа права «The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition» представлена студентами Національного університету «Києво-Могилянська академія»: Станіслава Ільченко, Руслана Олексійчук та Вікторія Микуляк разом з капітаном Вікторією Добринською та тренером Тарасом Шевченком.

Правники Могилянки вийшли у чвертьфінал міжнародних змагань та виборола спеціальну нагороду «Best spirit of the team award» і отримали приз від Oxford University Press.

Команда НаУКМА вирушили на змагання до Англії завдяки фінансовій підтримці МГО «Міжнародна Підтримка Медіа» (International Media Support).

«The Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition» створено у 2008 році Програмою порівняльного медіа права та Центром соціо-правових студій — підрозділами Оксфордського факультету права у співробітництві з Міжнародною асоціацією медіа юристів (IMLA). Мета змагань полягає у підвищенні інтересу до галузі медіа права як з боку студентів-юристів, так і представників інших спеціальностей.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна