Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Студентські ініціативи

Дата публікації: 04.06.2010, 15:37

Студенська організація НаУКМА «East-West Business» провела семінар з Катериною Скорупськи, експертом компанії «Goldman, Sachs & Co»

Студентська організація НаУКМА «East-West Business» провела семінар на тему  «Framework for pension risk management» з Катериною Скорупськи, експертом компанії «Goldman, Sachs & Co».

У своїй доповіді експерт говорила про причини економічної кризи, проблеми на ринку цінних паперів, а також розглянула питання управління пенсійними ризиками за допомогою процесу pension risk management.

У другій частині зустрічі Катерина Скорупськи поділилася секретами можливого працевлаштування на Wall Street та нагородила учасників семінару порадами стосовно ефективного та якісного навчання та працевлаштування.

Катерина Скорупськи є Партнером у Investment Banking Division’s Pension Strategies Group (PSG), де працює з корпоративними клієнтами та визначає, структурує та виконує стратегії щодо управління та пом’якшення ризиків, передбачених їхніми пенсійними планами. В Goldman Sachs п. Катерина з 2003 року працює з ринковими нейтральними хеджовими фондами.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна