Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Ґрант Андрія Сивоконя «За кращий проект в НаУКМА із залучення коштів на розвиток університету»

Дата публікації: 25.10.2010, 12:45

Переможцем конкурсу – 2010 став проект «Європейський Союз і його сусіди. Шляхом до асоціації України та ЄС» під керівництвом Романа Петрова, доцента кафедри галузевих правових наук НаУКМА

З 2005 року в НаУКМА діє конкурс на Ґрант Андрія Сивоконя, одного із перших випускників Факультету природничих наук, нині успішного підприємця, метою якого є активізація та стимулювання успішної ґрантової діяльності викладачів та студентів, структурних підрозділів університету.
 
Цього року у конкурсі змагалися 10 проектів від чотирьох підрозділів НаУКМА: наукова бібліотека, докторська школа, факультет правничих наук та відділ міжнародного співробітництва.

За результатами конкурсу переміг проект по створенню кафедри ім. Жана Моне з права ЄС в НаУКМА, керівник – Роман Петров, доцент кафедри галузевих правових наук Факультету правничих наук; грантодавець – Європейська комісія.
Пан Роман зазначив: «Діяльність кафедри Жана Моне буде сприяти подальшому визнанню Університету на міжнародному рівні і закладенню підґрунтя для розвитку права ЄС в НаУКМА. Отриманні гроші я передаю студентському товариству правничого факультету НаУКМА для проведення лекцій "Актуально про право ЄС"»
 
Також за рішенням Андрія Сивоконя відзначено комплекс проектів Наукової бібліотеки НаУКМА, керівник – Тетяна Ярошенко, віце-президент з інформаційного забезпечення, директор Наукової бібліотеки.

Вітаємо переможців конкурсу і бажаємо успішного виконання проектів!


© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна