Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Перемоги могилянців

Дата публікації: 12.11.2010, 18:07

Команда студентів НаУКМА «Attiva» посіла третє місце у фіналі першого всеукраїнського студентського чемпіонату із розв’язування бізнес-кейсів Case Champ

12 листопада у Києві відбувся фінал першого всеукраїнського студентського чемпіонату із розв’язування бізнес-кейсів Case Champ, співорганізатором якого виступила студентська організація «Іст Вест Бізнес» Києво-Могилянської академії. Серед шести фіналістів з усієї України, які презентували своє рішення перед мідл-менеджментом Укрсоцбанку, JTI, MARS, Phoenix Capital, Славутич, life:) та експертами kmbs, команда з Могилянки «Attiva» (Віталій Билів (ФЕН-4, економ. теорія), Валентин Гриценко (ФЕН-4, економ. теорія), Михайло Оболонський (ФЕН-4, економ. теорія) та Роман Тичківський (МП-1, економ. теорія)) виборола третє місце. Загалом участь у чемпіонаті взяла 231 команда, що складаються зі студентів 4-6 курсів українських університетів та випускників 2010 року.

Вирішення бізнес-кейсів – стандартна практика в бізнес-школах і найкращих університетах світу, але в Україні застосовується рідко. Під час чемпіонату Case Champ студенти отримують можливість не лише розібратись в новому бізнесі на основі гарвардського кейсу, а й поспілкуватися з мідл-менеджментом відомих українських компаній, безпосередньо розпитавши про реалії бізнесу та можливості застосування знань, отриманих в університеті, на практиці.

Щиро вітаємо студентів НаУКМА та бажаємо успіхів і нових перемог!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна